Hvor skal det hænge?

PH 5 Contemporary

image

Lampen PH 5 blev introduceret i 1958 og er blevet noget af en klassiker, der her 56 år efter stadig er populære rundt omkring i de danske hjem.

Louis Poulsen har lanceret et nyt og anderledes farvekoncept på dette designikon og kaldt modellerne PH 5 Contemporary. Et match med tidens farver og tendenser. Farvekombinationerne går fra den blide og bløde skala fra hvid/rosa og rosa/grøn til den mere maskuline og rå stil med armygrøn/mørk grå og mørk grå/turkis, alle varianter har en mat overflade. De nye farvevarianter går fint i spænd med tidens naturmaterialer, forskellige træsorter, rå beton, tekstiler og andre accessories. De er med til at skabe en komfortabel og blød atmosfære, tid til eftertænksomhed, hygge og afslapning.

PH 5 Contemporary kan bl.a. købes hos CASANOVA Møbler til 4495kr.

Skal jeg være ærlig, har de lakerede PH lamper altid været en lampe, jeg syntes passede bedst til institutioner, lægehuse etc. og har ikke rigtig forstået mine forældres valg om at have en PH 3/4 med rød inderskærm samt em PH 5 med blå inderskærm hængende i stue og i køkkenallerum.

imageDe seneste år har jeg måttet erkende, at jeg faktisk syntes, lamperne passer perfekt ind i deres hjem og klassiske boligindretning.
Jeg selv kunne stadig ikke tænke mig en af de oprindelige modeller hængende i mit hjem, men de nye versioner i pastelfarver, er jeg ret vild med. Specielt den hvide PH 5 Contemporary med rosa inderskærm, da den sarte farve og guld sammen med det hvide, efter min mening, giver et neutralt men også frisk look.

WHO knows, måske kommer der til at hænge en PH 5 Contemporary i vores hjem med tiden.

/Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor skal det hænge?