Denne gangs høst fra "Brugtvareterminalen"

DIY – Mælkekasse vs Magasinholder

image
I tidligere indlæg nævnte jeg, at jeg havde købt en gammel galvaniseret mælkekasse, som jeg havde fundet anvendelse for.
Det er ikke fordi, den har fået anvendelse som noget vildt kreativt, men den opfylder et behov for opbevaring, som fruen i huset gerne har villet have. Nemlig et sted at ligge mine aflagte magasiner. Jeg syntes nemlig, magasiner kan være utrolig dekorative at have fremme i stakker i boligen, og jeg har prøvet at få det til at lykkes flere steder i vores stue. Desværre har vi ikke ret meget plads og mange fine steder at lave små udstillinger, så tingene og pladsen skal vælges med omtanke for, at rummene ikke kommer til at virke rodede. Men nu behøver jeg ikke længere kassere mine blade, før kassen er fyldt, da jeg nemlig har valgt at bruge min nyindkøbte mælkesesse som magasinholder.
Jeg glæder mig lidt til, stakken stiger, så jeg kan se ryggen af magasinerne igennem kassens huller, da det, efter min mening, giver en fin effekt med magasinernes mange forskellige farver.

/Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne gangs høst fra "Brugtvareterminalen"