Brugt værkstedslampe

Kobber

 

image

1: Poul Henningsen 3½-3 kobber pendel limited edition kan bl.a. købes hos Designerlys til 8995kr. 2: House Doctor bøjlen kan bl.a. købes hos ibob til 50kr. 3: Verner Panton Flowerpot Pendel VP1 – kobber kan bl.a. købes hos Casanova furniture til 1795kr. 4: Vita Silvia pendel kan bl.a. købes hos Lampeguru til 399kr. 5: IPhone metallic cover kan købes på udsalg lige nu i Bolias Butikker til 64,50kr. 6: Megaphone cobber kan købes i Bolias Butikker til 3399kr. 7: Kubus stagen til 4 lys kan bl.a. købes hos Casanovafurniture til 1299kr.  8: Frame fatning med stofledning kan bl.a. købes hos Stofledning.dk til 300kr.

Personligt går jeg ikke så meget op i, hvad der er in, og om vores hjem er trendy, men det er klart, jeg lader mig påvirke af tidens trends og, hvad jeg ser hjemme hos andre, i forretninger og blade. Det vigtigste for mig er, at vores hjem emmer af ro, at der er en god stemning, og at elementerne i indretningen er nogle, vi alle i hjemmet kan lide.

Tidens trends i 2014 er, mange af dem, hentet frem fra 60erne med kobber, messing, mørke træsorter, marmor, kort og ja, jeg kunne blive ved. Materialer, som jeg for bare få måneder tilbage ikke kunne drømme om at tilføje vores bolig.
Rummene skulle være lyse og stærke farverige, hvor jeg nu er blevet mere vild med de enkelte materialer end farverne.

Kobber er som i 2013 stadig in i 2014, og der er et hav af klassiske som nye ting på markedet at vælge. Det er bare at vælge ud, hvad man er til, og mikse det ind i boligstilen.

Jeg har valgt nogle enkelte ting ud, som jeg personligt, synes er fede, sjove og skæve. Måske I kan hente lidt inspiration.

/Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brugt værkstedslampe