"Hun krævede lys. Og der kom lys"

DIY – Kreativ garderobe på væg

20140223-211604.jpg

Ferm Living har lavet nogle fine wallstickers, der afbilleder en garderobe, som bl.a. kan købes hos Luxo Living til 600kr.
I kældergangen kunne jeg godt tænke mig noget lignende. Men vi har strukturmaling (maling med sand tilført) på væggene dernede, så et alternativ måtte udtænkes.
En rulle folie blev indkøbt, 2 forskellige bøjler blev tegnet op på folien og skåret ud. Husk at det ikke er selve de udskårne bøjler, der skal bruges, men rammen omkring.
Folien blev klistret op på vægen, der blev malet langs foliekanterne med vægfarven et par gange for, at farven på bøjlerne ikke skulle trænge igennem folien. Efter vægfarven var tør, malede jeg med en blank sort maling et par gange. Tørre, tørre, og folien kunne pilles af, så de malede bøjler kom til syne. Der blev pletmalet lidt hist og her, hvor folien, da strukturmalingen enkelte steder alligevel var trukket igennem, ikke havde klæbet fast nok til vægen, og et par billige knager blev monteret.

En fin, iøjnefaldende, og billig detalje.

/Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hun krævede lys. Og der kom lys"