DYMO - Snik snak

Messing

image1: Louis Poulsen-Do Woop lampen kan bl.a. købes hos CASANOVA møbler til 3995kr. 2: Hay-Clip clip kan bl.a. købes hos Designdelicatessen fra 29kr. 3: Hætten til fatninger fra Ferm Living kan bl.a. købes hos Kaiku til 80kr.  4: OYOY-Una box i ask kan bl.a. købes hos Designdelicatessen til 419kr. 5: Tom Dixon-Etch stage kan bl.a. købes hos Designdelicatessen til 495kr. 6: Design by us-Ballroom kan bl.a. købes hos Moods til 1600kr. 7: Trådkurven fra Ferm Living fås bl.a. hos Kaiku i flere str. fra 399,95kr. 8: Stelton termokanden fås bl.a. hos Bahne til 799,95kr.

Når jeg tænker på boliggenstande i messing, tænker jeg kirkestager, lysekroner etc. I det hele taget genstande, der ikke har tiltalt mig i flere år. Da vi købte vores hus i 2002, renoverede og indrettede vi det i gammel stil med messinghåndtag på dørene, gamle kommoder og skabe med messinghåndtag etc., men det meste er for længst blevet erstattet med noget mere moderne. Alligevel har jeg fundet nogle genstande i messing på nettet, jeg godt kunne finde på at tilføje vores egen indretning herhjemme. Tiderne skifter, så måske I derude kan finde lidt inspiration.

/Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYMO - Snik snak