Charles Eames vintage 3-pers. bænk

Kähler jubilæumsvaser. Limited edition

imageI dag, hele 175 år efter den første Kähler-vase blev drejet på det lille værksted i Næstved, er historien og traditionerne stadig velbevaret i hvert eneste håndlavede og moderne design. Den eksklusive jubilæumsvase er en hyldest til Kählers unikke historie og en fejring af det velbevarede håndværk, formidlet af designduoen Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft i et formstærkt aftryk af nutiden. Hver eneste yndefulde stribe på Omaggio-vasen er håndmalet som for 175 år siden, hvor hele Kähler-eventyret startede. Vasen fås i to størrelser og er en limited edition, der kun fås i et begrænset antal.
Flere steder har man allerede nu kunnet forbestille vaserne, men på Kählers hjemmeside fremgår det, de kommer i handlen til henholdsvis august 2014 for mellemstr. og november 2014 for den lille, så mon ikke der skulle være en chance for at få fingre i en til den tid? Jeg skal i hvert tilfælde have en lille til at pryde i mit hjem.

/Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charles Eames vintage 3-pers. bænk