DIY - Opskrift på filtning af kugler/bolde

Happy fathers day

20140605-111503-40503865.jpg
I min barndom gjorde vi hos os ikke noget ud af fars- eller mors dag, men da jeg mødte min mand Søren, som dengang altid gav hans mor en blomst på mors dag men ikke noget til sin far på fars dag, begyndte jeg også at følge hans tradition.
Ca. 20 år er gået, og da jeg selv blev mor for ca. 10 år siden og blev spurgt af min mand, om jeg ikke gad købe mors dags blomst til hans mor og mig selv, når nu jeg alligevel skulle afsted efter en til min mor, og jeg takkede “pænt” NEJ, begyndte min mand at tage vores børn med ud og købe blomst/gave til deres mor og vægtede den gerning højere.
Dette år på fars dag er hans gave ikke nået frem i tide. Så vi fejrer fars dag i morgen i stedet for, hvilket endnu ingen betydning har her i huset, da vi ikke vægter traditionen så højt. Vi glæder hellere hinanden løbende, når vi føler for det og får på den måde både flere overraskelser og fars-/mors dage i løbet af året.

Skulle man ikke have nået at lave eller købe en fars dags gave, er der ingen undskyldning for ikke at komme igang.
Det behøver ikke at være noget stort, men bare en reminder om, at far er værdsat og elsket.

Faldt over de afbillede fine og sjove briller på nettet. Måske nogle af jer har lyst til at finde det sorte karton og saksen frem og kreere et par sjove briller sammen med en lille hilsen til jeres eller jeres barns/børns far.

/Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Opskrift på filtning af kugler/bolde